Coques de Perafita
Loading...
Loading...
Loading...

Blog

Pastissos per combatre la calor i llepar-se’n els dits!

27 jul 2018

Un pot fer-se passar la calorada de l’estiu de moltes maneres. Pot remullar-se al riu, la piscina i el mar. Ventar-se amb un vano, procurar-se un aire condicionat o una beguda refrescant…o bé, encara millor, decantar-se per un tros de pastís deliciós i ben fresquet.Un pot fer-se passar la calorada de l’estiu de moltes maneres. Pot remullar-se al riu, la piscina i el mar. Ventar-se amb un vano, procurar-se un aire condicionat o una beguda refrescant…o bé, encara millor, decantar-se per un tros de pastís deliciós i ben fresquet. Un remei que no només rebaixa la temperatura corporal sinó que atorga un plaer afegit al sentit del gust i augmenta la sensació general de benestar. És per això que us volem explicar aquí algunes propostes per refrescar-vos amb la nostra pastisseria aquest estiu i regalar uns instants plaents al paladar.

Un pot fer-se passar la calorada de l’estiu de moltes maneres. Pot remullar-se al riu, la piscina i el mar. Ventar-se amb un vano, procurar-se un aire condicionat o una beguda refrescant…o bé, encara millor, decantar-se per un tros de pastís deliciós i ben fresquet. Un remei que no només rebaixa la temperatura corporal sinó que atorga un plaer afegit al sentit del gust i augmenta la sensació general de benestar. És per això que us volem explicar aquí algunes propostes per refrescar-vos amb la nostra pastisseria aquest estiu i regalar uns instants plaents al paladar.


La nostra llista de recomanacions estaria encapçalada per un clàssic: el massini, un pastís a base de nata, trufa i gema cremada que agrada a tothom i molt recomanable per quedar bé a qualsevol aniversari. A continuació, vindria el tortell de pasta de full, farcit de nata, trufa o crema, una opció més lleugera que el massini però igual de llaminera i molt adequada per a qualsevol postre o celebració. En canvi, si ens agraden les porcions més petites segur que ens deixarem seduir per les sempre temptadores lioneses, de gustos variats i impossible de menjar-ne només una. Hi ha també l’opció d’optar per un pastís de fruita, molt saludable i que es menja sense gana, elaborat amb pasta de full, poma i crema natural i amb fruites de temporada, com kiwi, raïm, mandarina, préssec, maduixa, etc.Lioneses de nata i xocolata.

Com dèiem al principi, tots aquests pastissos compten amb l’avantatge que, un cop han agafat un punt de fredor a la nevera, ens ajudaran a passar la calor de l’estiu i, de pas, ens faran llepar els dits!